Negative tanker, hjælp til at slippe dem nu

af | okt 3, 2017 | 0 Kommentarer

Negative tanker, hjælp til at slippe dem nu

De negative tanker kommer helt af sig selv og jeg føler mig fanget i et negativt spind. Jeg får det fysisk dårligt af dem og så tænker jeg alligevel negativt igen. Hvordan kan jeg komme ud af denne negative spiral?

Sådan er der mange der har det, men det er ikke den enste mulighed du har.

Så længe du forsøger at stoppe, kontrollere eller skubbe de negative tanker væk, yder du modstand imod dem. Når du yder modstand imod de negative tanker får de mere liv og du giver mere og mere energi til dem. Den øgede energi vil skabe mere af det samme. Dit resultat vil være flere og flere beviser på at dine negative tanker er sande. Men er de det?

Vidste du at du altid har en logisk grund til at tænke negativt?

Sådan helt overordnet, gør du det fordi du tror, at du behøver at tænke dine negative tanker. Du tror, måske ubevidst, at du kommer ud i lidelse hvis du ikke tager vare på dig selv på denne måde.

Spørg dig selv: hvad tror jeg der vil ske, hvis jeg stopper mine bekymringer eller min angst? Ville jeg kunne passe på mig selv alligevel?

Den simple men virkelige løsning på at stoppe negative tanker er: Slip de negative tanker! Skift fokus! Du får det hurtigt bedre.

Beslut dig til at holde fri fra din negativitet i en periode og fokuser på noget lykkeligt, kærligt eller smukt.

Gør det med vilje – tænk på en gang, du oplevede noget virkelig dejligt. Tillad dig selv at leve dig helt ind i dit minde og føl “lykken”. Bliv der lige så længe du kan.

En vidunderlig melodi kan også gøre det. Tanker er vibrationer og musik er vibrationer, hvis den musik du vælger har glade vibrationer vil den kunne forstyrre dine negative vibrationer (hvis du vil tillade det)

Her kommer hjælpen til at slippe de negative tanker

Negative tanker kan nemlig ikke lide taknemmelige tanker.

Den måske mest givende metode mod negativitet, er at tænke taknemmeligt. Tænk taknemmeligt og føl taknemmelighed. Ring til en person som har gjordt noget godt for dig og tak vedkommende eller gør noget godt til gengæld. Den tid du beskæftiger dig med dette gode, vil du føle glæde. Tving dig selv til at fokusere på og lede efter skønhed. Føl taknemmelighed over denne skønhed. Giv udtryk for din taknemmelighed.

Du kan starte med at holde fri fra negative tanker i 5min og se om det gik godt. Hvis det var ok kan du øge tiden som du har lyst. Når du kan gøre det i 5min kan du også gøre det i længere tid af gangen. Når du ikke har tænkt negativt i længere tid, er du ikke i spiralen mere.

Kort og godt: Lad være med at dvæle ved negative tanker, skynd dig at fokusere på glade tanker og giv udtryk for din glæde og taknemmelighed, så bliver der mere af det.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *