Persondatapolitik hos Rakel Højer

 

(Gælder fra 15. Marts 2019)

1 Personoplysninger – hvad jeg indsamler og hvad jeg bruger det til

1.1 Stamdata

Når du udfylder mine kontaktformularer indsamler jeg følgende data:

  • Dit navn
  • Din e-mail
  • En eventuel besked

Disse punkter er obligatoriske. Beskedens indhold har jeg ingen forventninger til.

1.2 Nyhedsbrev

jeg indsamler de oplysninger, som du giver mig, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev (jeg indsamler dit navn, din e-mailadresse). Hvis du ikke længere ønsker at modtagemit nyhedsbrev, kan du afmelde enten ved at skrive til mig på amazingfreedom.dk eller afmelde dig nederst i et af de tilsendte nyhedsbreve.

1.3 Behandlingssession

Hvis din kontakt med os er i forbindelse med et behandlingsforløb, vil der kun blive taget noter i forbindelse med irisanalyse og eventuel medicinering. Disse noter ses ikke af andre med mindre der er givet en specifik godkendelse af dig. Oplysningerne kan variere i karakter. 

De digitale noter beskyttes med adgangskode.

1.4 Formål med personoplysninger

Jeg bruger de oplysninger du giver mig til at:

  • Identificere dig som kunde
  • Fakturere dig for de købte ydelser
  • Kontakte dig med relevante informationer
  • Svare på dine spørgsmål og yde relateret kundeservice
  • Som en del af dit coachingforløb

1.5 Grundlag for indsamling af data

  • For at opfylde regler omkring bogføring og regnskab

2 Offentliggørelse og videregivelse af persondata

Jeg offentliggør ingen af de indsamlede data uden specifik godkendelse fra dig.

Hvis dine persondata er Irisfotos med vedrørende sygdomsinfo videregives disse kun til Arvin Larsen, heilpraktiker og specialist i holistisk sundhed, hvis du giver tilladelse til det. 

Enhver anden viden jeg får gennem samtaler med dig, er fortrolige og gemmes ikke på nogen måde hos mig. 

3 Sikkerhedsforanstaltninger

Jeg bruger rimelige tekniske og administrative foranstaltninger for at beskytte dine persondata i min forretning, og jeg foretager jævnligt revision af vores system for sårbarheder.

Men da internettet ikke er et 100 % sikkert miljø, kan jeg ikke sikre eller garantere sikkerheden af de oplysninger, som du sender til os. E-mails, der sendes til os, er muligvis ikke krypteret, og

Jeg råder dig derfor til ikke at medtage eventuelle fortrolige oplysninger i dine e-mails til os.

4 Adgang til og indsigt i de personoplysninger, som vi opbevarer om dig

Du kan altid få viden om de persondata vi har om dig. Anmod om adgang via e-mail til:

rakel@amazingfreedom.dk 

5 Sletning af persondata

Jeg skal ifølge loven gemme dine oplysninger i forbindelse med bilag (fakturaer og kreditnotaer) i 5år. Herefter vil de blive slettet.

Noter i forbindelse med dit forløb vil blive gemt i tre år efter endt forløb. Hvis du ønsker dem slettet inden denne frist bedes du kontakte mig på:

rakel@amazingfreedom.dk 

6 Børns oplysninger

Min hjemmeside er ikke beregnet til børn. Hvis du bliver opmærksom på, at et barn under 13 år har givet mig deres personoplysninger, bedes du kontakte mig. Ved familieforløb, hvor børn er i fokus, skal det være en over 18 der tager kontakt til mig.

7 Min databeskyttelsesansvarlige

Jeg er databeskyttelsesansvarlig. Hvis du har spørgsmål om de databehandlingsaktiviteter, der udføres af mig, er du velkommen til at kontakte mig via e-mail på:

rakel@amazingfreedom.dk 

8 Ændringer til denne Politik

Jeg forbeholder mig ret til at foretage ændringer til denne Politik. Datoen, der vises i starten af denne Politik, angiver, hvornår den sidst blev revideret. Hvis jeg foretager væsentlige ændringer til den, vil jeg give dig meddelelse herom via e-mail eller på anden måde, for at give dig mulighed for at gennemgå ændringerne, inden de træder i kraft. Hvis du gør indsigelse mod mine ændringer, kan du skrive til mig.

Hvis du har spørgsmål eller betænkeligheder vedrørende min Politik, hvordan jeg behandler dine personoplysninger, eller gerne vil have mig til at ændre dine personoplysninger, bedes du kontakte mig på: 

rakel@amazingfreedom.dk

Du kan også kontakte mig via post.

Hvis du kontakter mig, og din klage ikke løses, har du yderligere muligheder, for eksempel kan du altid indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Mine kontaktoplysninger er:

Rakel Højer

New Option A/S

Strandvejen 153, 1.tv

CVR: 201214295

Tankefeltterapi København og Hellerup

Bliv gladere nu!

Hold øje med de nyttige posts og tilbud fra Amazing Freedom

Skriv mig op til at få Rakels nyheder direkte i min inbox

Tak, nu er du på listen :)