Hvad oplever kunderne?

Lad mig høre hvad du har brug for

Overbelastning

Jeg arbejder i en stor virksomhed med mange ansatte som er i en rivende udvikling, og har travl hverdag med personaleadministration og ledelsesstøtte. Det betyder faste opgaver, som registrering af ferie og sygdom, rekruttering og onboardings program af de mange nye medarbejdere. men også rigtig mange ad.hoc opgaver og spørgsmål som lander på mit bord.

Det sidste år har mængden af opgaver vokset og når jeg ser tilbage har der været små tegn på at jeg ikke kunne følge med, følte sommetider manglende overblik men ignorerede tegnende.
En dag, midt i en telefonsamtale, knækkede jeg sammen og græd  i de efterfølgende dage. Måtte erkende at jeg havde fået tydelige stresssymptomer, som indre uro, koncentrationsbesvær, glemsomhed og manglende tillid til mine egne arbejdsevner.

Jeg synes at jeg skulle klare det selv og derfor prøvede jeg at kæmpe mig tilbage selv, ved at tage det med ro med private aftaler og min chef sørgede for at jeg blev aflastet med opgaver på jobbet. Men min koncentration og hjerne kunne jeg stadig ikke selv få til at fungerer.

Jeg har haft for travlt det seneste år, men i henover de seneste måneder skete en øget aktivitet og jeg fik endnu mere travlt. Jeg begyndte at miste overblik og glemme ting, hvilket påvirkede min tillid til min faglighed og koncentration.
Jeg prøvede selv at få ro og koncentrationen tilbage, men efter nogle uger måtte jeg erkende at jeg ikke kunne på egen hånd. Efter anbefaling fra en kollega som kendte til Rakel besluttede jeg at give det en chance.

Allerede efter første session hos Rakel følte jeg at min hjerne kom i ro og igen kunne fungerede. Min koncentration blev markant bedre og tillid til mig selv kom tilbage.

Rakel har lært mig at jeg selv kan bestemme min reaktion på det som andre siger og gør, og jeg har fået redskaber til at tage ansvar for mig selv og mit helbred.

For mig er tryghed og kemi med en som man skal åbne sig for meget vigtigt. Rakel var fra første samtale, meget sød og imødekommende, og jeg første mig tryg.

Alle som har  lyst til at lære sig selv bedre at kende kan få gavn af et forløb hos Rakel, men især nogle med belastningsreaktioner kan, ud fra min erfaring, få det meget bedre meget hurtigt.

Lisbeth Lykkebo Iversen

HR-Specialist i Københavns Kommune

Stress

  “Nu er jeg er taknemmelig for min stressoplevelse”

Stigende arbejdspres i 2019 – mobning og bagtalelse fik mig til at miste fodfæste for en tid.

Mit job som koordinator m.m. var fyldt med travlhed, og jeg elskede det.

Men stigende arbejdspres i løbet af 2019 kulminerede med personalemæssige ændringer, som på meget kort tid underminerede og ødelagde samarbejdet i afdelingen med meget store langsigtede skadevirkninger til følge.

Personligt oplevede jeg mobning, at blive bagtalt og sat i dårligt lys. Hver dag jeg gik på arbejde steg min stress, og min selvtillid dalede. Jeg var virkelig stresset.

Det fik så store helbredsmæssige konsekvenser for mig, at jeg fik et forløb hos anerkendt coaching firma, samt et psykologforløb.

Men så blev jeg anbefalet at opsøge Rakel.

Ved “opstartssamtalen” fornemmede jeg hurtigt, at jeg ikke behøvede at “forklare” detaljeret.

Rakel fangede meget hurtigt, hvad jeg tumlede med, og det var i sig selv en stor lettelse. Vi var på bølgelængde lige med det samme.

Rakel gav mig værktøjer, som satte mig fri af min “overtænkning”.

Jeg blev gjort bevidst om, at jeg faktisk gør mit arbejde godt.

Ligeledes blev jeg sat fri af selvbebrejdelser, og min selvtillid begyndte forholdsvis hurtigt at vende tilbage.

I dag er jeg taknemmelig for at være kommet styrket ud af min stressoplevelse. Jeg har nu en ny forståelse af mig selv og de mekanismer, der foregår mellem mennesker. I dag forstår jeg, at mobningen jeg oplevede, intet havde at gøre med mig, men har alt at gøre med de dårlige følelser, som mobberen selv går med. Nu kan jeg ikke trynes, og jeg har værktøjer, som jeg kan tage direkte i brug, mens jeg er på arbejdet.

Nu ved jeg, at “jeg er ikke alene – der ER en løsning på det her” – når presset opstår.

Især bevidstgørelsen om, at man har et VALG i forhold til, hvordan man reagerer på de ting, man udsættes for, har fået meget stor betydning for mig.

Det i det hele taget, at have Rakel i baghånden er en fordel.

I og med man først har en introsamtale med Rakel, hvor hun vurderer, om hendes metoder kan give dig det, du har brug for, vil jeg umiddelbart anbefale Rakels hjælp til alle, som er havnet i stresede situationer. Men også til hjælp med arbejdsmæssige og karrieremæssige problemstillinger og generelt i “work/life balance” problemstillinger.

Jeg giver Rakel Højer mine varmeste anbefalinger.

A. Jacobsen

Lægesekretær/ praksismanager/ receptionskoordinator

Stress

“Kombinationen af The Option Proccess og TFT har været fantastisk for mig. En anden og positiv måde at se og opleve livet på, som giver glæde og ro og mindre stress.

Jeg har prøvet psykologer og flere alternative behandlere. Men Rakels metoder -og måde at være på, har klart været det der har hjulpet mig mest.”

M.Sode


Fyring

“Kære Rakel, tak fordi du hjalp med mit voldsomme stressnedbrud i forbindelse med min arbejdsdag og fyring. Jeg kunne mærke en positiv fremgang for hver session.” 

Annette

 


Angst for at tale i forsamling.

“Som teenager var jeg til talepædagog, fordi jeg ikke kunne tale højt, jeg blev hæs, manglede luft. Derfor undlod jeg at tale når der var mange mennesker til stede.
Jeg blev en god lytter, for jeg tænkte at jeg havde nok ikke noget klogt at sige. Det har jeg levet med i mange år.

Når jeg ser tilbage på mit liv kan jeg se, at da jeg gik i skole blev jeg udsat for mobning af min skolelære som gjorde mig til grin for hele klassen og det fik mig til at få angst for at sige noget i større forsamling.

Denne angst har jeg levet med lige til jeg mødte Rakel, som sagde til mig, at det kunne TFT fjerne.

Ved et af Rakels cafémøder behandlede hun mig for angst for at tale i forsamling. Lige siden har jeg med stor frimodighed holdt taler, sagt min mening i større forsamling og på kurser uden at føle angst, uden at blive hæs, uden at mangle luft.

Føler nu, at det jeg vil sige, er lige så godt som det de andre vil sige. Det har virkelig forandret mit syn på mig selv, at blive behandlet med TFT.”

Putte 3. B


Allergi – mælkeallergi

“Et eksempel på hvad tankefeltsterapi kan udrette er at det har fjernet min mælkeallergi.
Jeg ved ikke helt hvor længe jeg har haft det, men det blev konstateret i 2002 – og det blev fjernet i 2013, så det er ihvertfald så længe jeg har været klar over det og har levet med det.
Rakel mente hun kunne hjælpe mig – jeg var lidt skeptisk – som man ofte er overfor ting man ikke helt forstår – men vi prøvede – og efter to konsultationer hos hende – og et par gange hvor jeg selv “bankede”, måtte jeg konstatere at det var væk – jeg kunne indtage alle mælkeprodukter uden at reagere allergisk på det.
Det er jo fantastisk at jeg ikke mere skal tænke på det – så jeg har kun en ting at sige – tak, og godt jeg prøvede.”

Lisbeth

 


Depression og Vinterdepression

“Jeg har lidt af vinterdepression i mange år, har været til psykriater, fået lysbehandling og levet med at vinteren er noget jeg helst ville undvære.
Den kommer altid sidste weekend i Septemper, hvor det regner.

Nu har jeg læst meget om TFT og været i behandling hos Rakel for noget andet, så da min vinterdepression igen meldte sig på banen – til tiden – gik jeg i seng og ville bare sove, gå i hi til vinteren var omme.
Da jeg lå der under den varme dyne tænkte jeg ”hvorfor sætter du dig ikke op og banker på den dårlige følelse?” Da jet ikke kunne ikke finde et fornuftigt svar, satte jeg mig op på sengekanten og bankede på den dårlige følelse.

Efter 15 minutter begyndte jeg at synge og være glad, satte noget god musik på og begyndte at gøre de ting jeg havde planlagt at gøre.

Nå, men den kommer jo nok tilbage – den deprimerede følelse. Men nej, det gjorde den ikke. Jeg fandt så ud af hvor denne følelse stammede fra.

For mange år siden fik jeg et traume fordi min mand var mig utro, netop på dette tidspunkt. Dette traume var årsag til at jeg fik en alvorlig depression som jeg kom i medicinsk behandling for. Jeg fik at vide at jeg resten af mit liv skulle tage denne medicin. Efter nogle år arbejdede jeg mig imidlertid ud af denne medicin, men 3 gange måtte jeg vende tilbage til medicinen, når et nyt traume bankede på min dør, det var som byggeklodser der bare blev større og større.

Jeg var dybt nede i en depression. Jeg var glad for at lægerne kunne hjælpe mig medicinsk, men den første medicin fik mig til at tage 10 kg på i løbet af 30 dage. Nu var jeg både overvægtig og deprimeret. Jeg fik også en anden medicin.

Når jeg ser tilbage på den tid jeg var deprimeret var jeg uden følelser. Jeg husker tydeligt den dag jeg igen kunne høre fuglene synge. Det var skønt.

Følelsen af at være svigtet, kasseret, ikke god nok og så videre var en følelse jeg nu kunne banke væk eller få hjælp til at banke væk med TFT. Jeg behøver ikke at frygte depressionen mere.”

Birgith 59 år


PTSD

“I sommeren 2009 mistede jeg pludselig min mand. Forløbet var dramatisk og jeg havde svært ved at tackle den situation, som jeg havde oplevet. Besøg hos psykologer hjalp mig ikke. Fire år efter i sommeren 2013 faldt jeg over en artikel om post traumatisk stress og opdagede at det nok var det jeg led af.

Jeg kontaktede Rakel og vi aftalte en behandling. Det fortrød jeg ikke. På en nænsom og interessant måde kom vi gennem min oplevelse af hvordan min mand døde der hjemme og pludselig kunne jeg huske en ubehagelig hændelse i forløbet, som jeg ubevidst havde holdt fast i.

Da den var bearbejdet var jeg fri. Jeg har ikke haft nogen dårlige følelser når jeg tænker på min mands død siden. Selvfølgelig savner jeg ham, men den traumatiske følelse er væk blevet væk.”

Karin Christensen


Allergi

Og det virker! Tak for din hjælp til at fjerne min nøddeallergi. Og nu arbejder vi videre med andre og dybere, gamle ting 🙂

Kirstenkio

 


Angst for store mænd der talte højlydt

“Jeg har været gift med en mand, der når han blev vred talte højlydt med store ord. Det fremkaldte angst hos mig, Jeg følte jeg fik et reb lagt om halsen.

Med hjælp fra Rakels teknikker fandt jeg frem til at denne angst stammer fra min barndom, hvor jeg havde en far der slog mine søskende når han blev vred.

Denne angst for store mænd der bliver vrede har jeg nu fået fjernet, det er en stor befrielse at være fri for denne angst.”

B.Jørgensen


Angst

“Mirakler sker stadig! til trods for mange år hos psykoterapeut og psykolog, er jeg først nu befriet for min angst og en mørk side som har tynget mig. Jeg kan se mere klart på livet og har valgt at være lykkelig. Da jeg var 19 år lærte jeg for første gang at sætte et personligt mål i livet. Jeg higede efter balance i mit indre, at finde lykken og at være høj af den energi som jeg vidste jeg besad, men ikke formåede fuldt ud at føle.

Det har været en lang og sej rejse, da jeg altid sad tilbage med følelsen af status quo. Og jeg har knoklet med mig selv, og er også nået uhyre langt, hvilket jeg er stolt over. Men da jeg jo altid har higet efter det ypperste i livet, var der lang vej endnu, tænkte jeg. Derfor gav jeg TFT en chance og miraklet er sket. Min angst er forsvundet, min mørke side i mit indre er væk, nu er der blot mig tilbage. Og nu står valget mig klart: jeg vælger lykken. Jeg er begyndt at føle lykken og det føles vidunderligt!

Som en sidegevinst til min nye frihed har mit nyreproblem fortaget sig. Hele mit liv har jeg fået penicillin for min nyre uden at det hjalp. Homøopatisk medicin har jeg også fået i lange baner uden at nyren blev rask. Nu efter jeg har sluppet min angst er den helt fin”.”

Olivia, 34 år

Modtag min guidede meditation og få sluppet et par byrder allerede i dag

Det koster kun din email

Samtidig vil du modtage nyheder samt tips og tricks om sund tankegang, lige i din inbox

Nu er du på listen :)