Tankefeltterapi

Fast- track til effektiv udvikling

 

Hvad er det?

Tankefeltterapi (TFT) og Emotionel Frihedsteknik (EFT) er holistiske terapimetoder designet til at lindre psykiske og fysiske ubehag, inklusive uforklarlige smerter og andre fysiske symptomer.

Tankefeltterapi er en moderat eksponeringsterapi, der kombinerer vestlig samtaleterapi med østlig viden om kroppens meridianbaner, brugt i akupunktur, kinesiologi og akupressur. I stedet for akupunkturnåle bruger tankefeltterapi let tapping på forskellige akupressurpunkter.

Fokus og tapping

Terapien fokuserer på at lindre specifikke ubehag i relation til det behandlede problem. Den integrerer meridianarbejde, såsom tapping på udvalgte traumepunkter, med klientens indre billeder og tanker i relation til problemet. Dette aktiverer tænke- og følehjernen, mens meridianerne stimuleres med let tapping på ansigtet og kroppen, hvilket også inddrager kropshjernen.

Denne helhedsorienterede tilgang fremmer harmoni mellem tænke- og følehjernen samt kropshjernen, hvilket resulterer i mental ro, følelsesmæssig balance og fysisk lethed. Terapiformen har vist sig effektiv i behandling af en bred vifte af udfordringer.

TFT/ EFT, er en revolutionerende metode

TFT/ EFT, er en revolutionerende metode som vender op og ned på tidligere dogmer om, hvor lang tid det tager at lindre psykiske problemer. Metoden er skånsom, virker meget hurtigt og har en høj grad af succes. I en argentinsk undersøgelse af klienter med angst oplevede 90% en bedring, mens 76% blev symptomfrie med TFT.

Metoden er endvidere nu godkendt som en evidensbaseret behandlingsform i USA.

Metoden er udviklet og tilpasset over de sidste 30 år, af den amerikanske psykolog, Dr. Roger Callahan.

Min erfaring med Tankefeltterapi

Tankefeltterapi skal prøves på alting. Jeg har haft gode resultater med:

PTSD – Stress – Traumer – Fobier – Angst – Højdeskræk – Eksamensskræk – Tvangstanker/handlinger – Dysleksi – Stammen – Migræne – Allergier – Afhængighed – Sorg – Depression – Fibromyalgi

Lyder det mærkeligt at Tankefeltterapi kan bruges til alle disse lidelser?

Det skyldes, at kroppen “reagerer” efter nogle regler som tankefeltterapi kan arbejde med.

Min erfaring er, at de fleste kropslige ubehag som smerter, spændinger, øget hjertebanken samt udefinerbar uro, kan afhjælpes med min tankefeltterapi. Endda den voldsomme PTSD kan forsvinde ud i den blå luft ved at indstille tankefeltet rigtigt og tappe samtidig. 

Alle uønskede følelser kan ligeledes erstattes med lettelse, fred og ro. 

Tro mig, det er fantastisk!

Jeg bruger det bedste fra flere teknikker

I mine coaching sessions kan jeg finde på at tilbyde en kombi.

Tankefeltterapi, kognitive samtaler samt visualisering, er nogle af de teknikker jeg har anvendt i over 20 år. Jeg har opdaget at kombination af disse tilsammen udgør en super effektiv teknik. 

Du læser måske denne side fordi du allerede har forsøgt andre metoder der ikke har hjulpet dig helt derhen, hvor du kan sige at du har opnået varig forbedring.

Jeg hjælper dig til at blive bevidst om dine ubevidste grunde til din manglende balance. Når den underliggende grund adresseres, kan balance genoprettes.

Kontakt mig

Lad os få en uforpligtende snak om hvordan du kan få det bedre.

Det koster ikke noget.

Modtag min guidede meditation og få sluppet et par byrder allerede i dag

Det koster kun din email

Samtidig vil du modtage nyheder samt tips og tricks om sund tankegang, lige i din inbox

Nu er du på listen :)