Om mig

Rakel Højer Poulsen – Mentaltræner, karrierecoach & tankefeltterapeut

Din karriere,

på jobbet og personligt,

er min mission 

Jeg arbejder som Mentaltræner og Karrierecoach

Jeg hjælper dig til mentalt, at lande på benene i alle mulige situationer

Jeg er optaget af at hjælpe dig frem til dine mål, uanset eventuelle diagnoser eller en sjælden mennesketype, det betyder ikke noget om hvor meget succes du kan få.

Jeg ser på det hele menneske. 

Jeg ved hvordan det er at have succes og ikke at have det. Jeg kender stress, mavesår og følelsen af ikke at være god nok, fra mig selv. Men jeg kender også vejen ud i det herlige fri og ser det som en stor ære, at hjælpe andre til det samme.

Jeg arbejder 1:1 fysisk og online og jeg afholder online workshops som lærer interesserede at blive herre over deres egne tanke-følelse mekanismer. Mine kunder får værktøjer som sikrer dem muligheden for at være gode til selvledelse resten af livet.

 Min mission

Jeg brænder for at se dig blive fuld af klarsyn og energi, klar til at leve din drøm – så hurtigt som muligt

Jeg vil bidrage til, at du får den viden om sammenhænge mellem tanker og følelser, som som giver dig forståelse og indsgt i hvordan du fungerer og hvordan du kan udnytte denne viden til at få mere succes og nå dine mål hurtigere og kunne bruge den viden hver dag fremadrettet.

Jeg ved hvor befriende det føles at slippe gamle stramme holdninger, få ny indsigt og mærke bruset af nyt liv i kroppen. 

Hver gang jeg får den gave, at hjælpe en anden, er min mission at guide dem til det eftertragtete mål de ønsker at nå, både i karrieren og privat

Jeg ser mig selv som en træner, du kan få hjælp af, på din rejse. Jeg hjælper dig til at se hvor du har uopdaget potentioale og viser dig hvordan du får åbnet for dine ressourser.

Jeg hjælper dig til at se nye muligheder, du ikke har set før. Du får mulighed for en optimal fremtid i overhalingsbanen samtidig med at du bevarer ro og overblik.

Min tilgang & filosofi

 Min filosofi er: Vi har skabt de fleste forhindringer for os selv, med vores tanker (ubevidst for det meste) og vi kan tænke os ud af dem igen.

Jeg har lært hvordan jeg kan hjælpe dig fri, energisk og glad. Jeg er vandt til at se tyngede mennesker rejse sig efter nogle få sessions.

Mine kvalifikationer

2001 Går i lære som Option Process Mentor/counselor og begynder at føre kognitive dialoger med kunder.

2005 Certificeret Option Process Mentor/counselor (En særlig form for kognitiv samtalepartner) og Group facilitator / The Option Institute – USA,

har givet mig evnen til at være ekstremt nærværende med dine ord og følelser, for at kunne stille dig forløsende spørgsmål, der hvor du trænger til det. I min undervisning vil du finde hjælp til at kunne processe og bearbejde dine indtryk, tanker og oplevelser på en særlig ophøjet måde.

Jeg har lært, hvordan jeg kan træne dig i at tænke på en udbytterig måde, som kan drive dig frem mod dine mål uden den kamp, du måske kender i dag.

2008 Tankefeltterapeut / Lars Mygind – DK,

hvilket gør mig til en nyttig behandler af mennesker med tunge tanker, traumer og angst. Tankefeltterapi eller TFT er det muligt at, “få skovlen under” eventuelle svært løselige mentale/fysiske udfordringer. 

2016 MetaHealth Practitioner/ Lars Mygind – DK,

hvilket gør at jeg kan hjælpe dig med at forstå hvilke psykiske temaer der giver dine symptomer og smerter.

Jeg er specielt god til at finde den dybereliggende årsag til din manglende succes og hjælpe dig til at ændre den. Så kommer du optimalt videre, ASAP

Jeg har mere end 20 års erfaring med at hjælpe mennesker til den tilstand de ønsker sig = Succes

Modtag min guidede meditation og få sluppet et par byrder allerede i dag

Det koster kun din email

Samtidig vil du modtage nyheder samt tips og tricks om sund tankegang, lige i din inbox

Nu er du på listen :)