Lider du af vinter-træthed eller depression?

Hvis du synes Januar er svær at komme igennem er du ikke den enste. Den manglende sol efterlader os med mindre, udefrakommende hjælp, til at bevare energi og det glade sind. Vi går måske nærmest i hi og alligevel ikke, derfor føler vi os mærkelige. Hvis det bekymrer os, at vi ikke er så energiske som vi plejer at være, bliver det hele værre.

Her et par tips til at komme igennem vinteren:

1. Accepter hvordan du har det, vær kærlig.

2. Spis høje doser D-vitamin hver dag.

3. Begynd på noget nyt som kan begejstre dig, eller gå igang med et yndlingsprojekt du har forsømt eller planlæg din næste spændende rejse.

Hvis du ikke har energi lige nu, så kommer den af at gå i gang. 🙂

4. Hvis du bliver klar over at du i denne tid mærker flere af dine “gamle sure historier” så er det måske lige det rette tidspunkt at få dem uskadeliggjorte.

Hvis du mærker gamle traumer, sorg eller svigt, mere i vintertiden, er det en god ide at få disse ødelæggende følelser ud af dit system. Det kan ske nemt og nænsomt med tankefeltterapi.

5. Du kan med fordel lave gode vejrtrækningsøvelser.

Vintertræthed giver sin egen vejrtrækning. Du kan påvirke din tilstand med denne øvelse. Foretag den gerne flere gang dagligt den første uge og senere en gang, morgen og aften mens du tænker på hvor vintertræt du er.

Jeg har en lige her. Tryk HER

 

Modtag min guidede meditation og få sluppet et par byrder allerede i dag

Det koster kun din email

Samtidig vil du modtage nyheder samt tips og tricks om sund tankegang, lige i din inbox

Nu er du på listen :)