AMAZING FREEDOM KOMBI BEHANDLING

Tankefeltterapi, The Option Process® Dialog samt META-medicin, er alle teknikker jeg har anvendt i over 20 år. 

Jeg har opdaget at kombination af disse tilsammen udgør en super effektiv behandlingsform, som jeg kalder Amazing Freedom Solution. 

Du læser måske denne side fordi du allerede har forsøgt andre metoder der ikke har hjulpet dig helt derhen, hvor du kan sige at du har opnået varig forbedring.

“Amazing Freedom” er en effektiv måde at skabe varig forandring på. 

Jeg hjælper dig til at blive bevidst om dine grunde til din manglende velbefindende. Når den underliggende grund adresseres med Amazing Freedom Solution, forsvinder dit ubehag og din kropslige balance genoprettes.

 

Du kan ikke blive ubevidst igen, når du først er blevet bevidst!

KOGNITIN DIALOG – MENTAL “HOVEDRENGØRING”

Det er vigtig at finde de ubevidste overbevisninger du har, der bygger på frygt og angst, hvis du vil bevare dit helbred godt. De glade tanker giver godt miljø i dit indre, mens de negative og bange tanker skaber rod i dine hormoner og i dit nervesystem. Står det negative og triste på, for længe, vil du komme til at lide.

Derfor er det en god ide at rydde op i de mentale gemmer. Det er godt at få sluppet og tilgivet, få talt ud, få lagt nye strategier og ikke mindst få et nyt syn på både fortid og fremtid. Hvis du allerede er syg, kan du blive helbredt ved at slippe gamle traumer og ved at styrke din tillid til dig selv og fremtiden. 

Vi kan gøre det sammen 🙂

Kontakt mig for en uforpligtende samtale eller bare mere info

Modtag min guidede meditation og få sluppet et par byrder allerede i dag

Det koster kun din email

Samtidig vil du modtage nyheder samt tips og tricks om sund tankegang, lige i din inbox

Nu er du på listen :)