Tankefeltterapi blandet med mine andre redskaber; "den varige løsning" du har ønsket dig.

 

TANKEFELTTERAPI OG AMAZING FREEDOM TEKNIK

– en buket af tankefeltterapi, The Option Process®, META-medicin og andet godt.

Jeg behandler dig med en blanding af det bedste fra hvert enkelt redskab/teknik. 

Du læser måske denne side fordi du allerede har forsøgt andre metoder der ikke har hjulpet dig helt derhen, hvor du kan sige at du har opnået varig forbedring. Amazing Freedom Teknik er en effektiv måde at skabe varig forandring på. Jeg hjælper dig til at blive bevidst om dine grunde til din manglende velbefindende. Ved brugen af prøvende spørgsmål, kommer du til bevidsthed om dine unike overbevisninger og holdninger. Når du ser dem klart, kan du ændre dem og dermed din psyke og dit helbred.

 

Du kan ikke blive ubevidst igen,

når du først er blevet bevidst!

KOGNITIN VIALOG – MENTAL “HOVEDRENGØRING”

Det er vigtig at finde de holdninger du har, der bygger på frygt og angst, hvis du vil bevare dit helbred godt. De glade tanker giver godt miljø i dit indre, mens de negative og bange tanker skaber rod i dine hormoner og i dit nervesystem. Står det negative og triste på, for længe, vil du komme til at lide.

Derfor er det en god ide at rydde op i de mentale gemmer og få sluppet og tilgivet, få talt ud, få lagt nye strategier og ikke mindst få et nyt syn på både fortid og fremtid. Hvis du allerede er syg, kan du blive helbredt ved at slippe gamle traumer og ved at styrke din tillid til dig selv og fremtiden. 

Vi kan gøre det sammen 🙂

Kontakt mig for en uforpligtende samtale eller bare mere info

Tankefeltterapi København og Hellerup

Bliv gladere nu!

Hold øje med de nyttige posts og tilbud fra Amazing Freedom

Skriv mig op til at få Rakels nyheder direkte i min inbox

Tak, nu er du på listen :)