Hej, mit navn er Rakel,

Har du :

 • Depression, angst, stress, lavt selvværd og negative tanker
 • Psykosomatiske lidelser
 • Traumer/fobier

Jeg hjælper dig til at finde og eliminere den virkelige årsag til din lidelse, hjælper dig til at styrke din personlige kraft, meningsfyldthed og livsglæde. 

Mærk ny energi

Få en uforpligtende snak, det koster ikke noget

Jeg elsker at se mennesker blive befriet fra selvsaboterende og ubevidste holdninger.
– elsker at hjælpe mennesker til at kunne se positivt på dem selv og fremtiden. 

Jeg ved hvor befriende det føles at slippe gamle stramme holdninger og mærke bruset af nyt liv i kroppen. Nye muligheder, nye bekendskaber, nye oplevelser og glæder.

Det er muligt at ændre sin tilstand og sit helbred. Jeg har hulpet mig selv ud af mange ulykkelige tilstande og ser dagligt mine kunder får det bedre.

Hver gang jeg får den gave, at hjælpe en anden, håber jeg hun/han, får det hun allerhelst vil have.

Jeg ønsker at du må finde den frihed og lykke som du søger.

 

Der er meget mere om mig, lige her

Faglige kvalifikationer:

2005 Certificeret Option Process Mentor/counselor (En særlig form for kognitiv samtalepartner) og Group facilitator / The Option Institute – USA, har givet mig evnentil at være ekstremt nærværende med dine ord og følelser, for at kunne stille dig forløsende spørgsmål.

2008 Tankefeltterapeut / Lars Mygind – DK, hvilket gør mig til en nyttig behandler af mennesker med tunge tanker, traumer og angst.

2016 MetaHealth Practitioner/ Lars Mygind – DK, hvilket gør at jeg kan hjælpe dig med at forstå hvilke psykiske temaer der giver dine symptomer og smerter. 

Jeg er specielt god til at finde den dybereliggende årsag til den dårlige følelse og hjælpe dig til at eliminere den.

 Jeg har 18 års erfaring med at hjælpe mennesker af med deres dårlige følelser.

———————-

Om mig

Jeg startede mit terapeutiske arbejde efter jeg selv havde været på The Option Institute i USA og havde lært at befri mig selv og andre fra alle slags ubehagelige følelser. Ved at stille spørgsmål til de logikker der styrer vores tanker, adfærd og følelser lærte jeg at befri mig selv og andre.

De fleste af os ved, at mennesker er nemme at lokke med noget der føles godt. Men hvorfor er det så ikke alle, der er til at lokke med de samme ting? Og hvad får et menneske til at udholde pinsler medens andre føler sig fulstændig altereret bare, fordi der bliver sagt noget forkert til dem? Og hvis jeg kan såre et andet menneske, hvorfor kan jeg så ikke gøre det glad igen, lige så nemt?

Mit liv var egentlig meget godt, jeg mente selv at jeg var et lykkeligt menneske. Jeg havde jo alt; jeg havde søde forældre, sød mand, tre sunde børn og et arbejde jeg var glad for, mange venner og en strålende fremtid.

Jeg havde også mavesår, dage hvor jeg ikke kunne stå op, utryg overfor fremmede og mange bekymringer om mit ansvar i familien.

Så fandt jeg The Option Process®

 Da jeg var 42 år gammel startede min udviklingsrejse. Det var først på dette tidspunkt i mit liv at jeg forstod at det er muligt at svare på hvorfor man reagerer som man gør. Jeg lærte at jeg kan forklare alt om mine reaktioner og at der er en grund til det jeg gør og føler. Ved at forstå grunden, var vejen åben for forandring. Der var meget jeg gerne ville forandre.

 

Jeg ville gerne frigøre mig af andres meninger og holdninger.

Jeg ville gerne fritages for ansvar for alle i min familie´s lykke.

Jeg ville gerne kunne lide mig selv bedre.

Jeg ville gerne stoppe min evige trang til at dømme mig selv og andre.

Jeg ville gerne være den bedste udgave af mig selv.

Jeg ville gerne være mere i min kærlighed.

Jeg ville gerne synes at livet er vidunderligt, hele tiden.

Jeg ville gerne tro på at jeg gjorde mit “bedste” altid.

 

Jeg rejste til USA, blev undervist og hjulpet med mine egne problemer og selvsaboterende overbevisninger. Jeg fik også den bedste forklaring på mine spørgsmål om menneskers forskellige reaktioner. I dag ved jeg hvorfor mennesker reagerer forskelligt på samme oplevelse og hvad der styrer mennesker. Jeg har endda fået en model som beskriver vores tankeprocesser.

I dag har jeg fået alle de nævnte ovennævnte ønsker opfyldt og meget mere. Jeg fandt, ved samme lejlighed, oceaner af fejlkonklusioner jeg havde lavet om mig selv og verden omkring mig.

Jeg har ikke mistet evnen til at tænke negativt, men jeg tror ikke på elendighed mere, så jeg dropper hurtig ud af offertankerne.

Jeg lever efter devisen om at “lykken er et valg” og det er mig der styrer mine tanker og følelser og derfor min livsoplevelse.

Efter USA mødte jeg Lars Mygin, han lærte mig tankefeltterapi.

Endnu et vidunderligt redskab til at leve et mere problemfrit liv.

Med tankefeltterapi hjalp jeg mig selv af med høfeber(som jeg havde fra jeg var født,) og min overgangsalder varede kun 3 md. Jeg bruger dette redskab jævnligt og for nyligt har det hjulpet mig over gamle problemer med min mor.

Jeg er så glad for al min viden omkring tanker og følelser, det hjælper mig selv og andre hver dag.

 

 Når du samarbejder med mig kan du forvente at: 

 • du kan se hvor stærk du er
 • du oplever følelsen af håb og fremgang 
 • du bliver afklaret om mål og retning
 • du bliver fri af chok og traumer
 • du bliver fri af negative tanker
 • du kommer ud af depression
 • du har redskaber til hurtig selvhjælp
 • du ser verden med nye øjne

Du kommer til at forstå mere af dig selv og hvordan du kan udvikle dig til den person du gerne vil være; sund, glad, kærlig, elskelig, værdig eller måske helt fantastisk?

 

 

Tankefeltterapi København og Hellerup

Bliv gladere nu!

Hold øje med de nyttige posts og tilbud fra Amazing Freedom

Skriv mig op til at få Rakels nyheder direkte i min inbox

Tak, nu er du på listen :)