Du ved mere om dig selv, end du tror!

af | aug 20, 2017 | 0 Kommentarer

Vi er opdraget gennem generationer til at tro at andre ved mere om os end vi selv gør.

Lige da vi blev født var det os der lærte vores omgivelser hvordan vi havde det. Når vi var sultne gav vi besked om det og når vi var trætte var det os der gav signaler om det.

Dette forhold ændrede sig til at vores forældre ved bedre hvad vi behøver, vores lærere ved om vi er intelligente, lægen ved om vi er syge og præsten ved om Gud kan lide os. Men du ved mere.

Vi er fremmedgjorte overfor os selv.

Vi har glemt vores indre visdom.

Vi ved ikke længere hvad vi ved.

Dette er et problem i forhold til at få det bedste ud af livet. Mennesker overalt har flere og flere problemer med helbredet på trods af det store udbud af læger. Delvis skyldes det forurening og mangel på god næring, men det skyldes også vores holdninger og tanker. Vores tanker har altafgørende virkning på vores evne til at være raske.

Som udgangspunkt er vi selvhelende. Vores kroppe er fuldt udrustede til at hele sår og skader. Tænk hvor hurtig en flænge eller et sår heler. Det heler af sig selv, hvis du lader det i fred. På samme måde med indre problemer.

Hvis du føler dig vred, såret, bange, forladt eller en anden negativ følelse i længere tid, vil den kemi som følelsen udløser i din hjerne efterhånden blive til ubalance i nogle af dine organer. Længere tids ubalance kan føre til grimme sygdomme.

Den gode nyhed er, at du kan hele dine tanker og dermed dit helbred. Du ved hvad det er der bekymrer dig eller skræmmer dig. Selvom du måske i øjeblikket er ubevidst om det, kan du blive bevidst og få styr på det. Når den kemi der nærer din sygdom forsvinder, kan din krop hele sig selv.

Du kan få hjælp til af fjerne de gamle skader som PTSD, allergi, traumer og fobier. Men for at leve “sundt” fremover og beholde en “glad krop”, må du tænke nærende, glade tanker.

Læs bøger om hvordan du kan tænke sundt, gå til foredrag, lær dig selv at kende!

Hel dine følelser, så heler din krop. Og du bliver smukkere.