TANKEFELTTERAPI

PTSD – Stress – Traumer – Fobier – Angst – Højdeskræk – Eksamenskræk – Tvangstanker/handlinger – Dysleksi – Stammen – Migræne – Tinnitus – Allergier – Afhængighed – Sorg – Depression – Febromyallergi

 

Tankefeltterapi, eller TFT, er en revolutionerende, sikker og hurtig terapi form, udviklet og tilpasset over de sidste 30 år, af den amerikanske psykolog, Dr. Roger Callahan.

 

I Tankefeltterapi bliver klienten bedt om at tænke på problemet som for eksempel en angst, en fobi, et traume, savn, sorg eller følelser som vrede, depression eller fysisk smerte. Behandling med Tankefeltterapi består af stimulering af meridian punkterne på kroppen, mens man tænker på problemet.

Når tankefeltet er indstillet mens der bankes let på udvalgte punkter, slipper kroppen det ubehag som tidligere var forbundet med tanken.

TFT/ EFT, er en revolutionerende metode som vender op og ned på tidligere dogmer om, hvor lang tid det tager at lindre psykiske problemer. Metoden er skånsom, virker meget hurtigt og har en høj grad af succes. I en argentinsk undersøgelse af klienter med angst oplevede 90% en bedring, mens 76% blev symptomfrie med TFT.

Metoden er endvidere nu godkendt som en evidensbaseret behandlingsform i USA. TFT bruger kombinationer fra meridianlære, kinesiologi og kognitiv terapi, ved at man stimulerer punkter på kroppens energibaner med let fingerbankning, efter bestemte mønstre. Dette gøres imens man fokuserer på det ubehag eller den smerte man har. Metoden er udviklet, gennem 25 års forskning, af den amerikanske psykolog Dr. Roger Callahan.

Det ser ud til at stress er en af årsagerne til at der bliver “knuder” i vores energibaner. Disse knuder eller blokeringer rettes ud med TFT arbejdet.

Man kan måske sige at kroppen ikke kan fastholde det ubehag, der følger med en bestemt tanke, når der bankes på meridianbanerne. Tanken er der stadig, men ubehaget er frakoblet.

Prøv det – det virker!

Bestil tid til en session

11 + 14 =