Kognitiv “Power” dialog 

Tal dig ud af stress, angst, depression, tvivl og ubeslutsomhed.

En kognitiv Powerdialog er et respektfuld og effektivt system af spørgsmål, stillet på en fordomsfri og ikke retningsgivende måde. Spørgsmålene hjælper dig til at se og forstå dine egne logikker. Kun du ved, hvad du inderst vil opnå. Kun du har svarene om dig selv, og kun du ved, hvad du ser som dine forhindringer for at nå dine mål eller få opfyldt dine drømme. Du ved, hvilke situationer du har tvivl om din egen formåen i, hvornår du er stresset og du ved også, hvor du føler dig stærk.

Måske falder du ofte tilbage i et mønster, du ikke synes om. Måske har du et område, hvor du gerne vil udvikle dine færdigheder, men føler at du løber hovedet mod en mur. Måske ønsker du at finde ud af fremtidige karrieremål osv. Alt det kan du tale om i dialogen, som er dit personlige frirum, et trygt sted, hvor du ikke bliver bedømt og vurderet. Et sted, hvor du virkelig kan åbne dig og skabe det du vil. I dialogen bliver du istand at finde overbevisninger og holdninger som nærer mistrivsel og lidelse.

En kognitiv Powerdialog kan hjælpe 

Den gode nyhed er at du igennem Powerdialogen bliver istand til helt at eliminere de overbevisninger som hindrer dig i at leve optimalt. På denne måde har dem der bruger dialogmetoden oplevet at øge deres følelse af mening, glæde, trivsel og personlig styrke.

Powerdialogen, er intet mindre end det mest effektive redskab til dato, i forbindelse med det at kunne se positivt på udfordringer, stoppe bekymringer, øge sin kreativitet og bevare et lykkeligt livssyn.

Når du begynder at arbejde med processen, vil du hurtigt forstå, hvorfor metoden kaldes det ultimative værktøj for personlig forandring. Dialogen er fortrolig.

Principperne bag min undervisning :

  • Lykken er et valg
  •  Vi har vores egne svar
  • Alt hvad vi siger, føler, og gør kommer fra en selvvalgt “ladet” overbevisning
  •  At være ikke-dømmende er magtfuldt, ikke svagt eller passivt
  • Selvkritik og tvivl er godt nok “normalt”(som i almindeligt) men er ikke “naturlig” (som i en nødvendig del af den menneskelige tilstand)
  • Vi er ikke ofre, men har lært at være det
  • Ærlighed, ikke taberermentalitet, men skaber tætte relationer og tryghed
  • Når vi ændrer måden vi ser verden på, ændrer alting sig.

Hvis du synes det lyder spændende, vil jeg gerne lære dig mere om det 🙂

Bestil tid til en dialog

7 + 7 =